Küldetésünk

Mit?

Csapatunkkal, szolgáltatásainkon keresztül közlelhozzuk és beépítjük a felhő alapú informatikát a ügyfeleink vállalkozásának mindennapjaiba. A felhő megoldásaink bármilyen üzeltágban tevékenykedő cégek számára lehetőséget kínálnak, melyekhez természetesen megfelelő háttértámogatást is nyújtunk.

Miért?

A felhő alapú informatika számtalan technikai előnyével segíti a vállalkozások produktivitását, de emellett jelentősen hozzájárul az informatikai költségek csökkentéséhez is. Hisszük, hogy a felhő alapú informatika igazi reformot jelent egy vállalkozás életében.

Kinek?

Leginkább a kis,- és középvállalkozásoknak kínáljuk szolgáltatásainkat, ahol a tapasztalataink szerint kevésbé található meg az innovációhoz szükséges megfelelő IT csapat.

Hogyan?

Munkatársaink megismerik a cég működését, hogy így közösen megtaláljuk a hatékonyan fejleszthető részeket. A folyamat során megszerzett ismeretek után a kiválasztott szolgáltatást megtervezzük, bevezetjük és a működtetéshez folyamatos támogatást is nyújtunk.

Hol?

Elsőként Magyarországon és Horvátországban állunk rendelkezésre, de a felhő fő érve mentén, azaz “bárhol” tudunk szolgáltatásokat kínálni.

Bővebb információra van szüksége? Ajánlatra van szüksége?

Kapcsolattartó munkatársaink

Bors Csilla

Bors Csilla

Irodavezető

Hozzám tartozik az irodavezetés, ide értve a kimenő és bejövő számlázás és pénzügyek kezelését, beszerzéssel és könyveléssel kapcsolatos kapcsolattartást

Czink Dóra

Czink Dóra

Fejlesztési vezető

Ügyfélszolgálatunk, szerződéseink és projektjeink menedzsmentjét végzem, illetve felelőse vagyok a cégcsoport kommunikációjáért és a cég láthatóságáért

Szivák Miklós

Szivák Miklós

IT Fejlesztési vezető

Én felelek az új projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, valamint a projektek technikai előkészítéséért, tervezéséért illetve azok koordinálásáért

Bognár József

Bognár József

IT Üzemeltetési munkatárs

IT üzemeltetési szerződéssel rendelkező ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás a feladatom. Igyekszem választ adni az ezekkel kapcsolatos technikai kérdésekre

Mózsa Ferenc

Mózsa Ferenc

tulajdonos, ügyvezető

Ügyvezetéssel és pályázatokkal kapcsolatos kérdésekben állok rendelkezésre
 
 

Bajnok Tamás

Bajnok Tamás

Rendszermérnök

A cég legifjabb tagjaként, rendszergazdaként segítem a munkatársakat és közben igyekszem elsajátítani a szakma fortélyait.
 

?>