Küldetésünk

Mit?

Csapatunkkal, szolgáltatásainkon keresztül közlelhozzuk és beépítjük a felhő alapú informatikát a ügyfeleink vállalkozásának mindennapjaiba. A felhő megoldásaink bármilyen üzeltágban tevékenykedő cégek számára lehetőséget kínálnak, melyekhez természetesen megfelelő háttértámogatást is nyújtunk.

Miért?

A felhő alapú informatika számtalan technikai előnyével segíti a vállalkozások produktivitását, de emellett jelentősen hozzájárul az informatikai költségek csökkentéséhez is. Hisszük, hogy a felhő alapú informatika igazi reformot jelent egy vállalkozás életében.

Kinek?

Leginkább a kis,- és középvállalkozásoknak kínáljuk szolgáltatásainkat, ahol a tapasztalataink szerint kevésbé található meg az innovációhoz szükséges megfelelő IT csapat.

Hogyan?

Munkatársaink megismerik a cég működését, hogy így közösen megtaláljuk a hatékonyan fejleszthető részeket. A folyamat során megszerzett ismeretek után a kiválasztott szolgáltatást megtervezzük, bevezetjük és a működtetéshez folyamatos támogatást is nyújtunk.

Hol?

Elsőként Magyarországon és Horvátországban állunk rendelkezésre, de a felhő fő érve mentén, azaz “bárhol” tudunk szolgáltatásokat kínálni.

Bővebb információra van szüksége? Ajánlatra van szüksége?

Kapcsolattartó munkatársaink

Mózsa Ferenc

Mózsa Ferenc

tulajdonos, ügyvezető

Ügyvezetéssel és pályázatokkal kapcsolatos kérdésekben állok rendelkezésre
 
 

Czink Dóra

Czink Dóra

Operatív vezető

Ügyfélszolgálatunk, szerződéseink és projektjeink menedzsmentjét végzem, illetve felelőse vagyok a cégcsoport kommunikációjáért és a cég láthatóságáért

Bors Csilla

Bors Csilla

Irodavezető

Hozzám tartozik az irodavezetés, ide értve a kimenő és bejövő számlázás és pénzügyek kezelését, beszerzéssel és könyveléssel kapcsolatos kapcsolattartást

Szivák Miklós

Szivák Miklós

IT Fejlesztési vezető

Én felelek az új projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, valamint a projektek technikai előkészítéséért, tervezéséért illetve azok koordinálásáért

Bognár József

Bognár József

IT Üzemeltetési munkatárs

IT üzemeltetési szerződéssel rendelkező ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás a feladatom. Igyekszem választ adni az ezekkel kapcsolatos technikai kérdésekre

Bajnok Tamás

Bajnok Tamás

Rendszermérnök

A cég legifjabb tagjaként, rendszergazdaként segítem a munkatársakat és közben igyekszem elsajátítani a szakma fortélyait.
 

Joó Tamás

Joó Tamás

Szoftverfejlesztő

Szoftverfejlesztőként, főként web alapú üzleti alkalmazások fejlesztésével foglalkozom
 

Fülöp Brigitta

Fülöp Brigitta

Könyvelő

A cég teljes könyvelési és bérrel kapcsolatos feladatkörét látom el
 

?>