Küldetésünk

Mit?

Csapatunkkal, szolgáltatásainkon keresztül közlelhozzuk és beépítjük a felhő alapú informatikát a ügyfeleink vállalkozásának mindennapjaiba. A felhő megoldásaink bármilyen üzeltágban tevékenykedő cégek számára lehetőséget kínálnak, melyekhez természetesen megfelelő háttértámogatást is nyújtunk.

Miért?

A felhő alapú informatika számtalan technikai előnyével segíti a vállalkozások produktivitását, de emellett jelentősen hozzájárul az informatikai költségek csökkentéséhez is. Hisszük, hogy a felhő alapú informatika igazi reformot jelent egy vállalkozás életében.

Kinek?

Leginkább a kis,- és középvállalkozásoknak kínáljuk szolgáltatásainkat, ahol a tapasztalataink szerint kevésbé található meg az innovációhoz szükséges megfelelő IT csapat.

Hogyan?

Munkatársaink megismerik a cég működését, hogy így közösen megtaláljuk a hatékonyan fejleszthető részeket. A folyamat során megszerzett ismeretek után a kiválasztott szolgáltatást megtervezzük, bevezetjük és a működtetéshez folyamatos támogatást is nyújtunk.

Hol?

Elsőként Magyarországon és Horvátországban állunk rendelkezésre, de a felhő fő érve mentén, azaz “bárhol” tudunk szolgáltatásokat kínálni.

Bővebb információra van szüksége? Ajánlatra van szüksége?

Kapcsolattartó munkatársaink

Mózsa Ferenc

Mózsa Ferenc

Ügyvezető

Ügyvezetéssel kapcsolatos kérdésekben, valamint Szerződések, Értékesítés és Pályázatok kapcsán állok rendelkezésre

Bors Csilla

Bors Csilla

Irodavezető

Hozzám tartozik az irodavezetés, ide értve a kimenő és bejövő számlázás és pénzügyek kezelését, valamint a könyveléssel történő kapcsolattartást.

Szivák Miklós

Szivák Miklós

IT Fejlesztési vezető

Én felelek az új projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, valamint a projektek technikai előkészítéséért, tervezéséért illetve azok koordinálásáért.

Bognár József

Bognár József

IT Üzemeltetési munkatárs

IT üzemeltetési szerződéssel rendelkező ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás a feladatom. Igyekszem választ adni az ezekkel kapcsolatos technikai kérdésekre.