Microsoft Azure

Igényekhez alkalmazkodó felhő

Ismerkedés a Microsoft Azure szolgáltatással

A Microsoft Azure olyan integrált felhőszolgáltatások növekvő gyűjteménye, amelyeket a fejlesztők és az informatikai szakemberek alkalmazások készítésére, üzembe helyezésére és felügyeletére használhatnak az adatközpontok globális hálózata révén. Az Azure rugalmas készítést és üzembe helyezést tesz lehetővé tetszőleges helyen a kívánt eszközöket, alkalmazásokat és keretrendszereket használva.

Megválaszthatja, hogyan kívánja üzembe helyezni az Azure-t – összekötve a felhőbeli és a helyszíni erőforrásokat az egységes hibrid felhő képességeit és a nyílt forráskódú technológiákat használva – a maximális hordozhatóság és a meglévő beruházások lehető leghatékonyabb kihasználása érdekében.

A helyszíni adatok és alkalmazások összekapcsolása az Azure felhőszolgáltatásaival - az Azure minden területen elérhetővé teszi a hibridmegoldások konzisztenciáját: az alkalmazásfejlesztés, a felügyelet, biztonság és az identitáskezelés terén csakúgy, mint a teljes adatplatformon.

Mi a helyzet a biztonsággal?

A Microsoft tisztában van azzal, hogy a felhő előnyeinek kihasználásához Önnek hajlandónak kell lennie arra, hogy rábízza felhőszolgáltatójára vállalata egyik legértékesebb eszközét: az adatait. A felhőszolgáltatások igénybevételének előfeltétele, hogy Ön bízhasson abban, hogy ügyféladatai biztonságban vannak, védettek az illetéktelen hozzáféréssel szemben, és az adatok tulajdonjoga és ellenőrzése az Ön kezében marad – tehát azokat csak az Ön elvárásainak megfelelően fogják felhasználni.

A Microsoft célja, hogy a Microsoft Azure elnyerje az Ön bizalmát. Az online szolgáltatások üzemeltetésében szerzett, hosszú időre visszanyúló tapasztalatok nyomán igen nagy energiákat fordítanak azokra az alapvető technológiákra, amelyek a biztonsági és az adatvédelmi szempontokat a fejlesztési folyamat integrált részévé teszik. Az évek során iparágvezető biztonsági módszereket és adatvédelmi irányelveket alakítottak ki, és független szervek által igazolt nemzetközi megfelelőségi programokban vett részt az Azure.

Mit nyújt cégünk?

Tudjuk, hogy az Azure szolgáltatásai egy igen komplex, bonyolult és terjedelmes palettára sorolhatók fel. Útvesztőnek tűnhet mindez, főként mert ezeken belül is számos variáció alakítható ki, függően az adott szituációtól és megvalósítandó feladattól.
Azonban kiemelt partnerei tudunk lenni az Azure szolgáltatásaival kapcsolatban, hogy legyen egy jobb kéz akire számíthat!

  • Azure licenc konstrukció kiválasztása, megrendelése majd szállítása
  • Technikai szaktanácsadás, szolgáltatások kiválasztása, oktatás
  • Ingyenes demó valamint próba lehetőség (30 nap, korlátlan teszt)
  • Telepítés, konfiguráció, folyamatos felügyelet
  • Migráció helyi rendszeréről Azure infrastruktúrába
  • Hibrid kialakítás: Helyi-Azure infrastruktúra kialakítása
  • Folyamatos terméktámogatás, helpdesk akár a hét minden napján

A világon 40 Azure adatközpont - több mint bármely más felhőszolgáltatónál

Minden más felhőszolgáltatónál több tanúsítvány

Bővebb információra van szüksége? Ajánlatra van szüksége?

Kapcsolattartó munkatársaink

Mózsa Ferenc

Mózsa Ferenc

tulajdonos, ügyvezető

Ügyvezetéssel és pályázatokkal kapcsolatos kérdésekben állok rendelkezésre
 
 

Czink Dóra

Czink Dóra

Operatív vezető

Ügyfélszolgálatunk, szerződéseink és projektjeink menedzsmentjét végzem, illetve felelőse vagyok a cégcsoport kommunikációjáért és a cég láthatóságáért

Bors Csilla

Bors Csilla

Irodavezető

Hozzám tartozik az irodavezetés, ide értve a kimenő és bejövő számlázás és pénzügyek kezelését, beszerzéssel és könyveléssel kapcsolatos kapcsolattartást

Szivák Miklós

Szivák Miklós

IT Fejlesztési vezető

Én felelek az új projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, valamint a projektek technikai előkészítéséért, tervezéséért illetve azok koordinálásáért

Bognár József

Bognár József

IT Üzemeltetési munkatárs

IT üzemeltetési szerződéssel rendelkező ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás a feladatom. Igyekszem választ adni az ezekkel kapcsolatos technikai kérdésekre

Bajnok Tamás

Bajnok Tamás

Rendszermérnök

A cég legifjabb tagjaként, rendszergazdaként segítem a munkatársakat és közben igyekszem elsajátítani a szakma fortélyait.
 

Joó Tamás

Joó Tamás

Szoftverfejlesztő

Szoftverfejlesztőként, főként web alapú üzleti alkalmazások fejlesztésével foglalkozom
 

Fülöp Brigitta

Fülöp Brigitta

Könyvelő

A cég teljes könyvelési és bérrel kapcsolatos feladatkörét látom el
 

?>