ISAM Informatika j.d.o.o

Elindultunk Horvátországban

Egyedi webfejlesztések

Azágrábi cég megvásárlását követően, az ISAM Informatika j.d.o.o mint az impressive.hu stratégiai partnereként, 2017 januártól megkezdtük déli szomszédunkban is szolgáltatásaink és megoldásaink értékesítését.

Az impressive.hu nem minden szolgáltatásával, egyenlőre csak a felhő alaú szolgáltatások és webes alkalmazások fejlesztésével foglalkozik az ISAM. A cég első projektje a horvátországi használtautó portál, a rabljeniautomobili.hr feljesztése. De a cég belépő terméke még a Magyarországon már bizonyított beautyApp applikáció horvát nyelvű megjelenésének lefejlesztése. Terveinkben szerint számos innovatív megoldás szerepel még, illetve több ezekhez kapcsolódó pályázati forrást is el kívánunk nyerni.

Linkek, hivatkozások

Bővebb információra van szüksége? Ajánlatra van szüksége?

Kapcsolattartó munkatársaink

Mózsa Ferenc

Mózsa Ferenc

Ügyvezető

Ügyvezetéssel kapcsolatos kérdésekben, valamint Szerződések, Értékesítés és Pályázatok kapcsán állok rendelkezésre

Bors Csilla

Bors Csilla

Irodavezető

Hozzám tartozik az irodavezetés, ide értve a kimenő és bejövő számlázás és pénzügyek kezelését, valamint a könyveléssel történő kapcsolattartást.

Szivák Miklós

Szivák Miklós

IT Fejlesztési vezető

Én felelek az új projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, valamint a projektek technikai előkészítéséért, tervezéséért illetve azok koordinálásáért.

Bognár József

Bognár József

IT Üzemeltetési munkatárs

IT üzemeltetési szerződéssel rendelkező ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás a feladatom. Igyekszem választ adni az ezekkel kapcsolatos technikai kérdésekre.