Home Office

2021-re a home office mindennapi életünk részévé vált

2021-re a home office mindennapi életünk részévé vált

A tavalyi év számtalan újítást hozott a munkáltatók és munkavállalók számára. Az egyik ilyen sokak által még csak hallomásból ismert munkavégzési lehetőség, a home office vált megszokottá és elfogadottá azoknál a cégeknél, ahol mind a technikai feltételek, mind pedig az elvégzendő munka fajtája lehetővé tette, teszi az otthonról történő munkavégzést.

A home office fogalma azonban az IT cégek világában nem új keletű. Talán a gazdaság első szektora volt, akik évekkel ezelőtt elkezdték használni az otthoni munkavégzésben rejlő lehetőségeket.

Az impressive.hu is egyből számtalan felkérést kapott, hogy a cégeknek segítséget nyújtson az otthoni technikai feltételek megteremtésében.

A munkavégzés helyének mobilitását megteremtve, partnereink visszajelzései alapján könnyen tudtak alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

Örülünk, hogy ebben nekünk is részünk lehetett.

Ami pedig az idei évet illeti… számtalan cikket olvashattunk arról, hogy a vállalatok sok munkaterületen nyitottabbá váltak a távmunkára, hiszen az otthoni környezet jelentősen javíthatja munkavállalóik hatékonyságát. Az otthonról dolgozók sok energiát megspórolhatnak azzal, ha nem kell ingázniuk az otthonuk és a munkahelyük között, az utazás idejét pedig tevékenyen, akár a munkára is felhasználhatják. A szabadabb időbeosztás miatt elégedettebbek lesznek, a nyugodt környezet pedig javíthatja a teljesítményüket. A home office a cégek részéről azért jó megoldás, amellett, hogy elegendő kisebb irodát fenntartaniuk, mert jelentősen csökkenthetik az ökológiai lábnyomukat és erősíthetik a társadalmi szerepvállalásukat.

Mi továbbra is támogatjuk partnereinket az informatikai rendszerek kialakításában, legyen szó akár több telephelyes kapcsolatok kiépítéséről, vagy az otthoni munkavégzéshez szükséges informatikai háttér megteremtéséről.

Bővebb információra van szüksége? Ajánlatra van szüksége?

Kapcsolattartó munkatársaink

Mózsa Ferenc

Mózsa Ferenc

tulajdonos, ügyvezető

Ügyvezetéssel és pályázatokkal kapcsolatos kérdésekben állok rendelkezésre
 
 

Czink Dóra

Czink Dóra

Operatív vezető

Ügyfélszolgálatunk, szerződéseink és projektjeink menedzsmentjét végzem, illetve felelőse vagyok a cégcsoport kommunikációjáért és a cég láthatóságáért

Bors Csilla

Bors Csilla

Irodavezető

Hozzám tartozik az irodavezetés, ide értve a kimenő és bejövő számlázás és pénzügyek kezelését, beszerzéssel és könyveléssel kapcsolatos kapcsolattartást

Szivák Miklós

Szivák Miklós

IT Fejlesztési vezető

Én felelek az új projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, valamint a projektek technikai előkészítéséért, tervezéséért illetve azok koordinálásáért

Bognár József

Bognár József

IT Üzemeltetési munkatárs

IT üzemeltetési szerződéssel rendelkező ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás a feladatom. Igyekszem választ adni az ezekkel kapcsolatos technikai kérdésekre

Bajnok Tamás

Bajnok Tamás

Rendszermérnök

A cég legifjabb tagjaként, rendszergazdaként segítem a munkatársakat és közben igyekszem elsajátítani a szakma fortélyait.
 

Joó Tamás

Joó Tamás

Szoftverfejlesztő

Szoftverfejlesztőként, főként web alapú üzleti alkalmazások fejlesztésével foglalkozom
 

Fülöp Brigitta

Fülöp Brigitta

Könyvelő

A cég teljes könyvelési és bérrel kapcsolatos feladatkörét látom el
 

?>